Victoria de ieri, istoria de azi

by danivilciu

Adevaruri despre demonstratia din Bucuresti, 16 Nov 2014.

  1. Adevaratii castigatori sunt cei ce au inteles ca parerea lor conteaza, ca e nu doar dreptul ci responsabilitatea lor civica sa traga de urechi pe cei ce ne conduc tara.
  2. Mediul online nu mai e de neglijat, combustibilul demonstratiei fiind filmele si pozele trimise ce cei din Diaspora care asteptau rabdatori la cozile din fata centrelor de votare. Domnul Iohanis ar trebuii sa ii multumeasca oficial lui Mark Zuckerberg.
  3. Nici una din scandarile de pana la venirea dlui Iohanis in piata Universitatii nu au fost pro Iohanis ci contra PSD / Ponta. De ce? Fiecare intelege ce vrea.
  4. Am batut din sticlele de plastic pana mi-a sangerat degetul mare de la mana dreapta. Oare voi primii pensie de revolutionar? #bloodsweetandshouting
  5. Cand a intrat domnul Iohanis in piata Universitatii eu am iesit pe langa TNB. Nu e loc pentru amandoi in Piata Universitatii.
  6. Domnul Iohanis nu e Mesia, ci probabil il asteapta pe Acesta. Va trebuii in perioada ce urmeaza sa ii amintim asta, asa… din cand in cand. Greul acum vine.
  7. Taximetristul ce m-a dus acasa era pro Ponta. La semaforul de la Piata Pache Protopopescu ne-a rugat o batranica sa o luam pana la Mihai Bravu. S-a dovedit a fi pro Iohanis/contra Ponta. Ne-a povesitit cum vecina ei a primit cu cateva zile inainte telefon de la fiul ei, plecat la studii la Jilava. Fiul vecinei se ruga de mama’sa sa voteze cu Ponta, ca sa fie si el in cateva zile acasa. Probail ca auzise si el ce se striga pe Magheru: „Va rugam sa ne iertati, nu producem cat furati”
  8. Aseara am adormit cu zumzait de „Demisia, demisia, demisia” in urechi.
  9. Viata nu e mai roz de ieri, dar Romanii incep sa inteleaga puterea lor, sa isi recapete dorinta de schimbare. Adevarata schimbare vine din inima. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

Featured image